Fredrik Steen

Fredrik Steen

Fredrik er en av veteranene i stand up-miljøet som slo rot i Oslo på begynnelsen av 1990-tallet. I år har han 20-årsjubileum som komiker, og han har snart 3000 show og forestillinger i ryggen. Denne treffsikre sunnmøringen kjennetegnes ved skarpe og samfunnssatiriske tekster, og ikke minst planter han spørsmål i publikum som blir hengende igjen lenge etter at latteren har stilnet.44-åringen fra Ulsteinvik har gjort en rekke soloproduksjoner, og han er også mannen bak revyfiguren Hildegunn Moltubakk, som fremdeles er en av Norges største revysuksesser i nyere tid. Fra 1998 – 2001 og fra 2006 – 2008 fikk mer enn 150.000 publikummere over hele landet oppleve den eksentriske dama fra Sunnmøre og svogeren hennes, i tillegg til å oppnå kultstatus som fast innslag i "Norgesglasset" i NRK P1. 

Fredrik har også lang erfaring som journalist, blant annet fra NRK - og som konferansier i bedriftsmarkedet sørger han for den optimale balanse mellom humor og seriøsitet, enten det handler om festmiddager, konferanser eller seminarer. 

I mars 2015 har Fredrik premiere på sitt nye soloshow på Lille Bull i Bergen, og den 17. november i år har han også premiere på teaterkomedien "Skilte menn rir igjen" på Sogn og Fjordane Teater. (Med Roger Hilleren. Regi: Yngve Sundvor)

 

Warning: Unknown: open(/home/buggezek/public_html/files/tmp/sess_s2tjcusoiat7grjpuk99p96ft6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/buggezek/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0