Artister

Jånni Kristiansen

Jånni Kristiansen

Jånni K er en av Norges aller første stand –up komikere, og er kanskje en av de mest rutinerte og trygge komikerne vi har her til lands. Han holder foredrag om motivasjon, ofte skreddersydd for bedrifter, og som ren komiker fungerer han til absolutt alle anledninger. Han har en evne til å engasjere alle aldersgrupper, og har en varme og innlevelse i det han gjør som er sjeldent.

Les mer

Atle Antonsen

Atle Antonsen

Atle Antonsen er en av Norges mest spennende og nyskapende komikere. Han egner seg svært godt som konferansier til alle anledninger. han er en erfaren komiker som nå for tiden jobber med mest med TV. Atle har en trygghet og kvalitet på scenen som få kan sammenligne seg med. Vi er glade over å kunne få presentere Atle til våre kunder. Han skreddersyr materialet sitt og samarbeider med kunden om innholdet.

Les mer

Martin Beyer- Olsen

Martin Beyer- Olsen

Martin er kanskje en av våre mest nyskapende komikere. Han har de siste årene markert seg kraftig som en spennende og annerledes komiker. Med egne program på NRK P3 og NRK 3, Talkshowet Berrum&Beyer sammen med Lars Berrum har også gitt samarbeid mellom de to komikerne som kan bookes sammen eller hver for seg. Martin spiller på flere humorgenre noe som gjør det veldig originalt fra gang til gang.

Les mer

Trine Lise Olsen

Trine Lise Olsen

Trine Lise er vinner av programmet "Den Norske humor" som gikk på NRK i 2009. Siden den gang har hun arbeidet som skuespiller, komiker og foredragsholder på heltid. Jeg begynte med stand up i 2010 og står på scener rundt i Norge. I 2012 var hun med «100 % Nordlending» på Stand Up turne i Nord Norge, eget show satt opp sammen med Erlend Osnes og Thomas Leikvoll. Hun jobber også en del rundt det å være fosterbarn, fronter kampanjer og er mye på fosterhjemskonferanser, som foredragsholder eller/og underholder.

Les mer

Sigrid Bonde Tusvik

Sigrid Bonde Tusvik

Sigrid er den vi i Bugge Artistmanagement har lengst relasjon med, ved siden av Zahid Ali. Helt siden oppstarten i 2005 da Sigrid var med å starte "Blymandag" et undergrunnsshow som senere ble "Torsdag Kveld fra Nydalen" har vi fulgt Sigrid gjennom TV, show og i ulike roller for bedrifter og offentlige opptredner.

Les mer

Halvor Johansson

Halvor Johansson

Ifølge komikere i miljøet er han den nye «snakkisen» blant de etablerte. Han har en veldig lettforståelig og bred humor, sparker både oppover og nedover uten å støte noen andre enn antakelig seg selv. Han har en sjarmerende tone, naturlig sceneautoritet, selvironi og glimt i øyet nok til at du kommer garantert til å høre mer om han i fremtiden! Er også en av de yngste av komikerne som benyttes som konferansier på den populære klubbscenen "Prøverøret" på Grønland i Oslo.

Les mer

Dex Carrington

Dex er en Norsk-amerikansk stand up komiker og TV-personlighet først og fremst kjent fra Dexpedition på MTV

Les mer

Henrik Thodesen

Henrik Thodesen er en etablert komiker, programleder og skuespiller kjent fra Torsdag Kveld fra Nydalen på TV2, Tina og Bettina-figurene fra filmen med samme navn, og har medvirket i flere filmer.

Les mer

Varme Mennesker

Varme Mennesker er et tributeband som spiller De Lillos-låter.

Varme Mennesker består av Tønsberg-musikerne Christer Kvalnes, Kenneth Skarstad, Kai Joakim Edvardsen og Oscar Henrik Borgen.

Les mer

Fredrik Steen

Fredrik Steen

Fredrik er en av veteranene i stand up-miljøet som slo rot i Oslo på begynnelsen av 1990-tallet. I år har han 20-årsjubileum som komiker, og han har snart 3000 show og forestillinger i ryggen. Denne treffsikre sunnmøringen kjennetegnes ved skarpe og samfunnssatiriske tekster, og ikke minst planter han spørsmål i publikum som blir hengende igjen lenge etter at latteren har stilnet.


Les mer

Jahn Gorakh

Jahn Gorakh

Jahn Gorakh er et veldig spesielt navn på en spennende komiker, de siste årene har han virkelig gjort seg bemerket som et navn på humorhimmelen gjennom diverse scene og tv-opptrender!

Jahn Gorakh debuterte på standup-scenen 10.oktober 2001, 13 år gammel (da som norges yngste), etter det har erfaringene bygget seg opp og jobbene rullet på. Jahn Gorakh har to stand up-forestillinger bak seg; Ung og Urørt (2008) og Jahn Gorakh Live (2013) I tillegg til dette har han hatt regi på sin gode venn Bjørn-Daniel Tørum’s stand up-forestilling "Ikke Uten Smerte" (2013) i samarbeid med Bjørn-Daniel selv. 

Les mer

Per Henrik Stenstrøm

Per Henrik er en dykig formidler av temaer som medier- og kommunikasjon, som foredragsholder med eget foredrag “Slik blir du kreativ” som omhandler hvordan ledere, kollegaer og ansatte kan motivere og inspirere hverandre ved å bli mer kreativ på jobben. Han fungerer utover dette som en trygg konferansier og innen stand- up er han fersk, men svært underholdende.

Les mer

Linda Mahala

Linda Mahala er skuespiller, konferansier, stand – up komiker og en svært dyktig tekstforfatter. Hun har også medvirket i Torsdag Kveld fra Nydalen på TV2. Hennes betraktninger og oppfatninger fra samfunnet vårt, gjenspeiles på scenen i nyskapende og spennende humor.

Les mer

Alex Rosén

Alex Rosén er en sikker vinner på scenen! I alle sammenhenger og for alle anledninger tør vi påstå. Han har over tjue års erfaring fra TV. scene, som musiker og komiker. Vi er stolte av å kunne formidle Alex. Han tilnærmer seg ethvert publikum på en helt unik måte.

Les mer