Om oss

Bugge Artistmanagement AS ble etablert i 2004. I de første årene arbeidet vi utelukkende bare med komikere og har således svært god kompetanse/ erfaring med stand up. Etterhvert kom det nye artister og foredragsholdere til. Vi har de siste årene arbeidet med større produksjoner, turnéer og prosjektledelse. Vi booker artister til seminarer, konserter, firmaoppdrag,studentscener, militæret, klubbscener og konsertscener over hele Norge.

Vi samarbeider med de fleste eventbyråer i Norge og leverer underholdning med fokus på å finne gode løsninger med rask responstid. Selv om vi har lang erfaring innen event og større bedriftsarrangementer har vi hatt som mål å ikke favne over for mye.  Det medfører at vi ikke selv arrangerer eventer for våre kunder, vi leverer heller ikke eventproduksjon. Gjennom mange år har vi etablert fantastiske kundeforhold med våre samarbeidspartnere på eventsiden. Noen spesialiserer seg på reiser og oppplevelser, og noen på mer elegante lukkede selskaper, andre på temafester. Og det til svært konkurransedyktige priser. Bugge Artistmanagement AS leverer artistene og tilrettelegging rundt dette.


 

 

Gjennom vårt medlemskap i foreningen  NEEMA; Norwegian Entertainment Managers& Agents Association, samarbeider vi med landets mest seriøse managere og produsenter. 

Kundene våre er mange klubber, utesteder, studentforeninger, og eventbyråer. Vi har et bredt nettverk av trofaste bedrifter som benytter våre artister ofte.

For artister: Dersom du vil sende oss en demo, last opp i Dropbox eller Wetransfer.com.

Send din videofil i et format som for eksempel : mp4, AVI, Quicktime

Dersom filen ikke er for stor (under 50mb), kan den sendes direkte som vedlegg i epost: henriette@bugges.no.

 

Vi lytter og ser på alt vi får inn. Alle får tilbakemelding.

 

Henriette Bugge